Foodbeurs Houten 2010 op 10 & 11 November

De Foodbeurs 2010 was succesvol! We hebben veel belangstelling gehad en inspirerende gesprekken kunnen voeren. Mede dankzij onze partners DMC Maaltijdservice, PUUR Tomaat en Think Pork kijken we terug op een succesvol event.

Uiteraard bedanken we de beursorganisatie voor het bieden van een mooi platform.

PUUR Tomaat is partner van Real Food Productions en de toeleverancier van verse trosmaten.

Voor PUUR Tomaat ontwikkelde Real Food Productions ondermeer een unieke verse tomatensoep. De soep wordt gemaakt van verse trostomaten uit de eigen kwekerijen van de tomatenspecialisten van PUUR Tomaat. Meer dan een kilo verse tomaten in een liter soep. Dat is uniek! Natuurlijk geen e-nummers of onnodige toevoegingen. 100% puur natuur, gezond en boordevol smaak en vitamines.

Een prachtig voorbeeld van ketensamenwerking en transparantie tot aan de bron!

Think Pork keert terug naar de basis. Topchef of hobbykok, je kunt niet koken zonder goede ingrediënten. ‘Respect, ethiek & duurzaamheid’ worden uitgedragen door de gehele keten van producent tot consument.

De varkens worden uitsluitend gevoerd met natuurlijke grondstoffen, extra vitamines en organisch selenium. Over het welzijn van de dieren en de rust in hun omgeving wordt voortdurend gewaakt . Dit geeft het vlees de natuurlijke malsheid en dat proef je. De mest wordt verwerkt tot biomethaan. Genoeg energie om de stallen te verwarmen en 4.500 gezinnen van elektriciteit voorzien.

‘Think Pork’ is koploper in Europa op het gebied van ‘duurzaam varkensvlees’, zowel ethisch met dierenwelzijn, als ecologisch met een ‘footprint’ kleiner dan die van een veggieburger.

Mooie inspiratie voor Real Food Productions!