Over Real Food Productions

Real Food Productions staat voor passie en voor pure, authentieke smaken, innovatie voor alle zintuigen, transparantie over de bron en duurzaamheid vanuit overtuiging in het ontwikkelen en produceren van onze producten. Zo maken wij gemaksvoeding op restaurantkwaliteit bereikbaar voor een breed publiek.

Wij ontwikkelen en produceren vanuit deze gedachten voor de diverse segmenten van de foodservice markt en ontwikkelen door voor de consumentenmarkt. Een tailor made aanpak die verder gaat dan slechts het leveren van een product. Naast productie onder eigen label produceren en/of ontwikkelen we ook voor andere partijen.

Eten met een verhaal, échte smaak, eten zoals eten ooit bedoeld was. Geen gezondheidsclaims, maar wel een puur en uitgebalanceerd aanbod, waarbij zonodig verteld kan worden wat het doet voor je lijf.

Hierin ligt de basis voor samen werken met onze partners aan het begin en aan het eind van de bedrijfskolom; ieder vanuit eigen kracht en een optimale bijdrage aan wat het moet zijn: écht eten.

Uiteraard streven wij er tevens naar om in balans te blijven met de markt van aanbieders. Wij werken vanuit de “conceptfabriek” Real Food Productions in partnership met DMC Maaltijdservice in Lekkerkerk als productielocatie. DMC Maaltijdservice is BRC, SKAL en Milieukeur gecertificeerd.

Om een kleine indruk te geven van onze mogelijkheden vertellen we graag meer over onze ideeën. Graag ondersteunen we dat met ons verhaal. Presentatie verleidt, smaak overtuigt en beleving bindt. Zo creëren we waarde in de keten, voor onze toeleveranciers, voor onze klanten en voor de consument.

Continu ontwikkelen we nieuwe producten en zoeken we de samenwerking met nieuwe partners in de keten.

Naast producten denken wij graag mee in een onderscheidende communicatie strategie rondom de producten, zodat ook in beleving en perceptie waarde wordt toegevoegd.