Ministerie van EL&I nam het initiatief tot het No Waste Network

Het Ministerie van EL&I en haar partners willen samenwerking en innovatie op het terrein van voedselverspilling stimuleren. Zij namen daarom het initiatief tot het No Waste Network. En koppelen daar een prijs aan vast - de No Waste Award.

Deze award beloont de meest innovatieve samenwerkingen op het terrein van voedselverspilling en wordt maandag 7 november a.s. tijdens het Beter Eten Congres in ’s Hertogenbosch uitgereikt.

No Waste Network zoekt initiatieven voor No Waste Award
Het No Waste Network zoekt ondernemers die – in of buiten de eigen keten – samenwerkingen aan gaan om voedselverspilling te verminderen. Innovatieve initiatieven die reeds zijn gestart zijn én die u graag deelt met uw collega’s.


De jury – bestaande uit Liesbeth Dirven (Veneca), John van Kessel (Sytens, House of Food), Jonathan Karpathios (chefkok restaurant Vork&Mes) en Toine Timmermans (programmamanager Duurzame Voedselketens– WUR) – beoordeeld de inzendingen zorgvuldig. De winnaar wordt gekozen op basis van hoe vernieuwend de aanpak van het initiatief is, hoeveel minder voedsel er (potentieel) verspild wordt én hoe bijzonder vernieuwend de samenwerking is met ketenpartners.


Wij zoeken nog initiatieven. Heeft u als ondernemers een initiatief dat mee kan dienen naar de No Waste Award? Of weet u een ondernemer met mooie plannen?  Meldt het initiatief voor 14 oktober 2011 aan via info@nowastenetwork.nl of bel Willemijn Dekker (071-5127707/06-55577644). Meer informatie over de award en het netwerk vind u op www.nowastenetwork.nl  Hier vind u ook het inschrijfformulier.


©NO WASTE NETWORK –www.nowastenetwork.nl