Innovatie en authenticiteit ontmoeten elkaar in de oude koekfabriek van Verkade aan de Zaan

Op 25 november opent House of Food in Zaandam haar deuren in de oude koekfabriek van Verkade. Vanaf dat moment vindt u ons als deelnemer in de commerciële corner van het House of Food.

Kennis, innovatie en groei. 
Het House of Food in Zaandam is een fysieke ontmoetingsplaats voor de voedingsmiddelenindustrie en biedt ruimte voor leren, werken, innoveren en zaken doen in de foodsector. Het House of Food richt zich, door samenwerking met alle betrokkenen in voedingsmiddelensector, op de aanwas van snel inzetbaar en goed opgeleid personeel, op het delen van kennis, en op het stimuleren en ondersteunen van innovatie en groei.

Samenwerking in Food
Het House of Food bestaat uit een innovatiestudio, foodlaboratorium, netwerkruimte, diverse opleidingsruimten,  een leerwerkfabriek en een commerciële corner waarin diverse innovatieve partners deelnemen. In het House of Food zijn tevens een satellietvestiging van de Hogere Agrarische School HAS uit Den Bosch, een dienstverlener op het gebied van onderwijs en personeelsbemiddeling voor de food sector, een specialist op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit en een bureau voor productontwikkeling en verpakkingen gevestigd.